Партнери в аграрному інноваційному бізнесі: виїзне заняття магістрів спеціальності «Управління інноваційною діяльністю»

26 жовтня 2017, 13:50

       Для сприяння розвитку інноваційного середовища в агропромисловому виробництві і для створення якомога більшої кількості стартап-проектів магістри-менеджери (спеціалізація «Управління інноваційною діяльністю») відвідали Українську лабораторію якості та безпеки продукції АПК.

     Заступник директора з науково-організаційної роботи В’ячеслав Данчук представив презентацію на тему «Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК – ваш надійний партнер у бізнесі», у якій охарактеризував основні етапи створення лабораторії та її напрями діяльності. Та розповів про унікальність лабораторії: її працівники можуть виконувати понад 500 видів різноманітних досліджень у найрізноманітніших напрямах і дають змогу провести аналіз рослинної та тваринної продукції від початкових стадій її отримання до готового продукту, який потрапляє на стіл.
     Співдоповідач – завідувач науково-організаційного відділу навчально-методичної роботи Олена Волосянко – дала ґрунтовні відповіді на питання, що стосувалися ГМО та розповіла про якість води, способи та методи її очищення.

     Студенти відвідали відділи лабораторії, де дізналися про застосування інноваційних технологій в дослідженнях різних типів продуктів аграрної сфери. Зокрема, науково-дослідні відділи молекулярно-біологічних досліджень, екобіомоніторингу та моделювання процесів в АПК, молекулярно-біологічних досліджень, моніторингу якості продукції АПК, моніторингу ґрунтів та агроресурсів, біотестування, науково-організаційний відділ експертної діяльності і науково-дослідний сектор спектральних досліджень.

     Виїзне заняття проходило активно, питань виявилося дуже багато, оскільки саме управління інноваційними процесами дослідження якості і безпеки продукції, які здійснює і впроваджує лабораторія, дають поштовх до подальшого пізнання майбутньої професії слухачів.

     Висловлюємо вдячність за сприяння в організації виїзного заняття директору УЛЯБП АПК НУБіП Валерію Ушкалову.

Ольга Витвицька,
завідувач кафедри публічного управління та 
менеджменту інноваційної діяльності 
Оксана Теслюк,
магістр спеціальності «Управління інноваційною діяльністю»

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook