Юристи стали чемпіонами спартакіади студентів з баскетболу

26 жовтня 2017 року

      Підійшли до завершення змагання з баскетболу серед чоловічих команд за програмою спартакіади студентів НУБіП. У результаті напруженої та запеклої боротьби до півфіналу потрапили справді найсильніші збірні факультетів та ННІ, які своєю професійною та видовищною грою виправдали сподівання вболівальників, подарувавши шанувальникам баскетболу красиву і насичену несподіванками гру.

     У першій півфінальній грі зустрілися команди факультетів інформаційних технологій і конструювання та дизайну. Боротьба була завзятою та безкомпромісною, а сили команд майже рівними, тому в основний час визначити переможця не вдалося і лише в додатковий час конструктори з мінімальним розривом перемогла суперників і потрапила до фіналу.

     У другому півфіналі зустрічалися факультети агробіологічний і юридичний. Майбутні юристи - чемпіони спартакіади з баскетболу останніх двох років одразу перехопили ініціативу на себе і матч закінчився на їхню користь.

 

     Тож у фіналі зустрілися факультети конструювання та дизайну і юридичний. Юристи легко впоралися з суперниками і стали чемпіонами спартакіади студентів з баскетболу. А от гра за третє місце була напруженою та непередбачуваною до останніх секунд. Два провідні гравці, капітани своїх команд Євгеній Клименко (інформаційні технології) та Максим Лисяк (агробіологічний факультет) взяли ініціативу на себе і вели свої команди до перемоги, закидаючи м’ячі у боротьбі з захисниками, навіть з незручних позицій. Найцікавішими виявилися останні хвилини гри. За кілька секунд до фінального сигналу агробіологи вели у грі в одне очко і коли здавалося, що доля бронзових медалей вже вирішена, гравець факультету інформаційних технологій у стрибку, разом з фінальним свистком арбітра, забив м’яч у кільце. Таким чином ІТ-шники посіли третє місце.

Дякуємо всім учасникам змагань та вболівальникам!

     Кафедра фізичного виховання запрошує всіх на наступні змагання спартакіади студентів з волейболу (жінки), котрі розпочнуться 31 жовтня о 1500.

Ірина Євтушенко,
головний секретар змагань

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook