В університеті пройшов інформаційний день програми «Горизонт 2020»

25 жовтня 2017 року

     24 жовтня 2017 р. у рамках діяльності Національного контактного пункту рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» пройшов інформаційний день «Основні кроки у формуванні грантової заявки за напрямами «Харчова безпека та стале сільське господарство» і «Клімат та ефективність використання ресурсів, включаючи сировинні матеріали». Основною його метою було поширення знань щодо можливостей участі у конкурсах в рамках Європейської програми «Горизонт 2020».

    До участі в інформаційному дні було залучено керівника НКП програми «Горизонт 2020» при НТУ «КПІ» за тематичним напрямом «Клімат та ефективність використання ресурсів, включаючи сировинні матеріали» Євгена Огородника. Він виклав інформації про усі можливості та завдання українських науковців в програмі «Горизонт 2020» та надав значної уваги питанням створення наукових консорціумів для співпраці, аналізу підтриманих проектних заявок.

 

     Інформаційний день-семінар продовжила керівник НКП програми «Горизонт 2020» при НУБіП за тематичним напрямом «Харчова безпека та стале сільське господарство» Лілія Калачнюк. Надана нею інформація стосувалася пошуку партнерів для реалізації проектної ідеї. Доповідач поділилася досвідом участі у вебінарі BIOHORIZON «How to maximize your matchmaking opportunities».

     Завершився інформаційний день доповіддю аспіранта кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого Романа Пальонко, який поділився враженнями від досвіду створення першої грантової заявки.

    Всі матеріали семінару будуть розміщені на сторінці НКП «Горизонт 2020» на сайті НУБіП України за посиланням http://nubip.edu.ua/horizon2020.

Наталія Кос,
науковий співробітник НКП «Горизонт 2020» при НУБіП України,
доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook