Питання організації вступної кампанії 2018 року та проведення атестації педагогічних працівників коледжів – відокремлених підрозділів НУБіП України під постійною увагою керівництва Університету

25 жовтня 2017 року

      25 жовтня відбулася традиційна нарада керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша розпочав розмову з керівниками відокремлених підрозділів із обговорення перспектив набору студентів. Сергій Миколайович проаналізував гострі питання цьогорічної вступної кампанії та зупинився на перспективах наступного року. Відповідальний секретар приймальної комісії університету Віктор Шевчук ознайомив учасників наради з Умовами прийому на навчання до вищих навчальних закладів України в 2018 році.

     Продовжуючи розмову, Сергій Миколайович ознайомив присутніх з графіком проведення атестації керівних і педагогічних працівників ВП НУБіП України у 2017 – 2018 навчальному році, яка пройде у режимі, відпрацьованому в минулі роки – у очній та дистанційній формах. Крім того, на нараді були колегіально узгоджені дати проведення засідань атестаційної комісії у 2018 році. Особливу увагу проректор звернув на чітку вимогу щодо необхідності набуття практичних навичок на виробництві, установах викладачами, які претендують на вищу кваліфікаційну категорію.
     Далі директори ВП НУБіП України прозвітували про організований початок 2017 – 2018 навчального року та заходи, вжиті для покращення профорієнтаційної роботи.

     Директор Бережанського агротехнічного коледжу Світлана Пилипишин проінформувала присутніх про окремі організаційні питання проведення семінару для директорів відокремлених підрозділів НУБіП України, який відбудеться на базі коледжу 23-24 листопада 2017 року.

  

     Ректор Станіслав Ніколаєнко, підсумовуючи нараду, наголосив на викликах сьогодення, пов’язаних з проведенням вступної кампанії 2018 року, формуванням державного замовлення, організацією дієвої системи ступеневої освіти, акцентував увагу керівників на проблемних питаннях фінансування навчальних закладів та необхідності підтримки Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо фінансування ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації).

Олег Єресько,
начальник відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook