Студентська організація факультету аграрного менеджменту провела посвяту першокурсників

25 жовтня 2017 року

     Вже традиційно пройшла символічна “посвята в студенти” НУБіП у вигляді квесту для першокурсників факультету аграрного менеджменту.

   Метою квесту було ознайомлення першокурсників з корпусами та територією університету, формування дружніх команд і потрібно було разом приборкати всі завдання, які вигадали для них студенти старших курсів. В «орієнтуванні по університету» взяли участь три групи факультету аграрного менеджменту.

    Кожній команді довелося пройти 8 випробувань. Всі завдання були побудовані так, щоб перевірити фізичну форму, творчі та інтелектуальні здібності учасників. Потрібно було стати командою, а це значить навчитися розуміти один одного з півслова, підтримувати командний дух, допомагати один одному, з чим першокурсники справилися на відмінно.

 

     Безпомилково орієнтуватися на території студмістечка, а часом і швидше відгадати загадку допомагали закріплені за кожною точкою організатори квесту. На кожній точці команд очікували цікаві завдання. Подолавши їх, вони могли рухатися до наступного пункту. Наприклад, перше завдання було в 10 корпусі, де учасники повинні були зробити фотографію із заступником декана. Найбільше запам’ятались першокурсникам імпровізований Harlem shake та популярний флешмоб Mannequin Challenge. Командам також довелось добре подумати, щоб розгадати головоломки та відповісти на різної складності питання.

     До фінішу дісталися всі 3 команди, майже без відриву одна від одної:

     І місце – команда “Мертві бджоли” 2 група,
     ІІ місце – команда “Покемони” 1 група,
     ІІІ місце – команда “Городні рейнджери” 3 група.

     Учасники отримали похвальні грамоти і здобули право називатися «студентами» НУБіП.
    Під час квесту першокурсники встигли краще дізнатися про керівництво університету, зокрема свого факультету, і вперше відчути, що група, в якій вони будуть навчатися протягом чотирьох років, може бути справжньою командою.

     Хочемо висловити величезну подяку Студентській організації під безпосереднім керівництвом голови Анни Кравчук і першокурсникам за участь в даній грі! Активну підтримку здійснювали також декан факультету Анатолій Остапчук та заступник декана Олександр Новак.

Сподіваємося, що всі залишилися задоволені!

Наталія Кравчук,
Світлана Люклянчук
студенти факультету аграрного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook