У двобої за ІІІ місце з міні-футболу наші спортсмени з рахунком 13:2 розгромили команду факультету тваринництва та водних біоресурсів

24 жовтня 2017 року
Майданчик зі штучним покриттям

24 жовтня 2017 року на майданчику зі штучним покриттям НУБіП України пройшли матчі фінальної частини спартакіади студентів з міні-футболу.

У протистоянні за ІІІ місце зійшлися команди нашого факультету і факультеу тваринництва та водних біоресурсів. Гравці кожної з команд були налаштовані лише на перемогу і повну віддачу грі, тому початок першого тайму був напружений. Рахунок відкрили наші суперники, хоча ми з відповіддю не забарились і вже на початку тайму рахунок був 1:1. Далі наші студенти поступово почали брати ініциативу на себе, що дало змогу їм вийти вперед, але через захоплення атакою ситуацією скористалися студенти факультету ТВБР і рахунок знову вирівнявся (2:2). Проте в подальшому механіки з кожною хвилиною почали прибавляти, а в діях суперників все частіше почала зявлятися невпевненість і велика кількість браку при передачах та програшів у боротьбі за мяч на кожному клаптику поля. Як результат - на перерву команди пішли з рахунком 5:2.

В другому ж таймі наша команда не залишила каменя на камені від суперника, довівши рахунок до більш ніж розгромного (13:2). Забивали всі гравці команди в тому числі і воротар Андрій Будженко і не без перебільшення можна сказати, що забивали як хотіли, бо суперник практично нічого не протиставляв у відповідь. Отож вітаємо нашу команду, яка змогла після поразки в півфіналі зібратися і проявити бойовий характер та здобути цілком заслужені бронзові нагороди! Склад команди: Олексій Остапович (капітан), Артур МарчукАндрій Будженко, Артур Парубець, Володимир Грабовий, Владислав Загоруй, Олександр Ковальчук, Тарас Бортовський, Артем Мгламян, Євгеній Петлюшенко, Євгеній Потеряйко. Дякуємо вболівальникам за активну і дієву підтримку команди!

У фінальній грі точилась також напружена і запекла боротьба, але сильнішими виявилися студенти агробіологічного факультету, які перемогли команду аграрного менеджменту з рахунком 5:2 (до речі ми програли в півфіналі з тим же рахунком, що свідчить десь про однаковий рівень підготовки команд).

Детальніше про фінальну гру можна прочитати на головній сторінці сайту НУБіП України в рубриці новин https://nubip.edu.ua/node/38024.

Нагадаємо, що далі в спартакіаді студентів на нас чекають змагання з волейболу серед жінок, шахів та шашок. А закінчиться осінній семестр змаганнями з волейболу серед чоловіків. 

Відповідальний за фізкультурно-масову роботу на механіко-технологічному факультеті, к.т.н., доцент Бешун О.А.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook