Засідання вченої ради агробіологічного факультету

24 жовтня 2017 року

24 жовтня відбулося чергове засідання вченої ради агробіологічного факультету. Декан Віктор Забалуєв проінформував присутніх про нові правила вступу до закладів вищої освіти та основні зміни, які всі НПП повинні знати, щоб правильно вести профорієнтаційну роботу. Декан висловив вдячність всім, хто брав участь у проведенні Всеукраїнського освітянського форуму «Аграрна практика позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи».

 

Звіт про навчальну, наукову та методичну роботу кафедри загальної хімії представила завідувач кафедри доктор хімічних наук, професор Надія Антрапцева. Доповідач відзначила, що на кафедрі продуктивно ведеться видавнича й наукова робота, залучаються кошти за госпдоговірною тематикою, викладачі кафедри мають h-index за даними науко метричної бази Scopus від 1 до 3 і за даними наукометричої бази Google Scholar від 1 до 8, патенти та винаходи. Доповідач подякувала керівництву факультету і університету в сприянні ремонту і оновленні обладнання у 45 і 44 аудиторіях 2 навчального корпусу.

Голова комісії професор Анатолій Бикін відмітив високий рівень навчальної та виховної роботи: кафедра вміє ставити завдання та їх виконувати. Доповідач зазначив, що на кафедрах із малим штатом, один викладач виконує більше функцій і при цьому підвищується продуктивність і запропонував залучити викладачів кафедри загальної хімії брати участь у підготовці бакалаврських і магістерських робіт.

В обговоренні прийняли участь професор Віктор Забалуєв та доценти Людмила Єрмакова і Володимир Завгородній, які відмітили високий рівень всіх видів діяльності кафедри, зразкове оформлення документації і побажали тіснішої співпраці з іншими кафедрами факультету і насамперед з кафедрами, які розміщені в 2 навчальному корпусі. Запропонували звіт схвалити.

Заступник декана Володимир Завгородній представив навчальний план практик на 2017/2018 навчальний рік .

В обговоренні прийняли участь професори Анатолій Балаєв, Семен Танчик та доцент Олександр Цизь, які відзначили важливість якісної практичної підготовки студентів. Віктор Забалуєв наголосив на відповідальному відношенні керівників практик до проведення практик.

Декан Віктор Забалуєв представив на здобуття премії В. Симиренка монографію «Глід» авторів Володимира Меженського та Людмили Меженської. Для затвердження вченою радою університету рекомендував наукові монографії.

Секретар науково-методичної комісії агробіологічного факультету доцент Анатолій Бобер представив навчальні посібники та навчально-методичні розробки, які після розгляду та обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

 Ніна Бикіна, секретар вченї ради агробіологічного факультету,

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва.

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook