У фіналі спартакіади студентів з міні-футболу зустрінуться агробіологи і менеджери

24 жовтня 2017 року

      23 жовтня 2017 року на майданчику зі штучним покриттям НУБіП України пройшли півфінальні ігри спартакіади студентів з міні-футболу.
      У протистоянні зійшлися найсильніші команди – факультетів агробіологічного, механіко-технологічного, аграрного менеджменту і тваринництва та водних біоресурсів. Гравці кожної з них були налаштовані лише на перемогу і повну віддачу грі.

     У грі між агробіологічним і механіко-технологічним факультетами боротьба була запеклою та напруженою, адже сили обох команд виявилися майже рівними. Та більш влучнішими виявилися агробіологи. Результат – перемога з рахунком 5:2 та місце в головному фіналі спартакіади студентів з міні-футбол.
    Дещо несподівано, але цілком заслужено потрапила в четвірку лідерів команда факультету тваринництва та водних біоресурсів. Вони зустрілися з менеджерами – одними з лідерів спартакіади з міні-футболу. Основний час закінчився нічиєю – 2:2, а в серії післяматчевих пенальті гравці команди факультету аграрного менеджменту зібрались і довели, що гідні фіналу – 3:2.

    Таким чином у фінальній частині спартакіади серед студентів НУБіП з міні-футболу зійдуться команди факультетів агробіологічного і аграрного менеджменту. Протистояння обіцяють бути дуже цікавими та потужними, тому гравцям просто необхідна підтримка вболівальників. Тож, запрошуємо всіх бажаючих завітати на майданчик зі штучним покриттям НУБіП України у вівторок 24 жовтня 2017 року о 15:00 і підтримати свою улюблену команду.    

Микола Костенко,
головний секретар змагань

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook