День першокурсника на факультеті інформаційних технологій

24 жовтня 2017 року

     Під гаслом «Першокурснику хто ти?» пройшло свято - посвята у студенти першокурсників факультету інформаційних технологій. Кожна група намагалася якнайкраще представити кожного студента та продемонструвати їх таланти. І наші першокурсники не підвели, всі групи достойно виступали та підтримували один одного. Гумор лився рікою. Марина Лендєл розмовляла гуцульською, а її одногрупники (КН-17001б) «влучно» перекладали українською, співали під гітару та чудово імпровізували.

     Серед студентів групи ПІ-17005ск своїм танцювальним талантом вразив Корнієнко Микита, який ще й виступив у ролі тренера з танців для всієї групи. Костенко Анна і Ветрова Дар’я подарували із своїми хлопцями чудовий вальс, а Крук Максим, Крупко Богдан, Некрутенко Віктор і Стовба Ярослав розважали публіку невеликими гумористичними мініатюрами.

     Неймовірними сценками зі студентського життя порадували студенти групи КН-17002бск - Вознюк Владислав, Ткаченко Володимир на чолі зі старостою Сергієм Беспалим. А Сонець Ігор подарував чудову пісню.

 

     Як виявилося студенти групи ЕКК-17003на чолі із старостою Петренко Анною добре розуміють, хто такі кібернетики, окрім того, у них виявляється є «король» – єдиний бюджетник у групі. Кашевський Андрій, Климчук Вікторія і Полуда Костянтин проявили себе хорошими акторами у постановочних сценах.

     Одним з наймасовіших був виступ першокурсників групи КІ-17006б. Їх локомотивчик у обличчі Федоренко Алли підготуваливокальну композицію, гру на гітарі – все було на високому рівні. Влад Андрішко, Самієв Олександр, Шабанов Андрій та Снігир Роман показали як треба жартувати.

     Староста групи ПІ-17005б Аліна Ковальчук і сама надзвичайно талановита, і має чудову групу підтримки у своєму колективі. Андрійчук Артем та Кіріченко Сергій показали свої таланти у грі на гітарі. Прекрасний вокал під особистий акомпанемент, жарти від ведучих Лало Лева та Люлька Владислава, підтримка залу – все залишило незабутні враження!

     Студенти старших курсів вирішили – це гідна зміна і вони можуть спокійно вступати в магістратуру та влаштовуватися на роботу: факультет ІТ – у надійних руках. Перехідна клавіатура з гаслом факультету «Хто володіє інформацією – володіє світом!» перейшла в руки першокурсників після принесеної ними клятви ІТ-шника.


     Дякуємо всім першокурсникам за прекрасний настрій, за бажання творити! Дякуємо старшокурсникам, а саме: Купріяновій Поліні, Освальд Анастасії, Усику Сергію та чарівній ведучій Гавриленко Анні, які активно допомагали та взяли під опіку окремі групи! Дякуємо студентській організації за організацію свята!

Глазунова Олена,
декан факультету ІТ
Блозва Андрій,
заступник декана з організаційної та виховної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook