Студенти-першокурсники знайомляться з доробком харківського художника Сергія Пущенка

23 жовтня 2017 року
13 жовтня у Національному музеї літератури Україні в столиці відкрилася виставка портретів добровольців 5 Окремого батальйону ДУК/УДА.
 
110 полотен олією та графічними матеріалами були написані харківським художником Сергієм Пущенком безпосередньо на базі батальйону на Донбасі та на передовій з травня 2015-го по квітень 2017-го року.
Масштаби виконаної роботи вражають! 56 Портретів виконано олійними фарбами на полотні розміром 80х60 та 80х55 см та 54 портрети графічними матеріалами – на папері та картоні розміром 80х60 см та на полотні 90х60 і 95х65 см. Разом з портретами добровольців представлені 7 етюдів оборонних позицій батальйону. 
 
На зворотній стороні кожного портрета добровольці залишили написи – свої мотивації до життя та боротьби, побажання, заклики, автографи тощо. 
Добровольці, побратими зі Збройних Сил, волонтери, актори і музиканти, – всі, хто дотичний до добровольчого руху, були запрошені на зустріч з другом Художником, який представив гідний поваги і захоплення звіт про свій вагомий внесок у нашу майбутню перемогу. 
 
 
На відкриття виставки завітали студенти І курсу ННІ ЛГ СПГ та факультету ІТ разом з доцентом кафедри історії і політології Хвіст В.О.
 
 
 
Відеозвіт відвідування виставки та інтерв"ю з учасниками бойових дій
Вікторія Хвіст,
доцент кафедри історії і політології
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook