Лідери у сфері фільтрації діляться досвідом з майбутніми інженерами

23 жовтня 2017 року

     Ще не минуло року як був підписаний договір про співпрацю між університетом і, зокрема, факультетом конструювання та дизайну, та компанією ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна», її директор Олег Будяй ввійшов до Ради роботодавців інженерних факультетів, а зроблено за цей період чимало. Це і облаштування лабораторії, передача мультимедійного обладнання, стажування науково-педагогічних працівників на виробничому підприємстві компанії.

     «Лідерство у сфері фільтрації» – під таким девізом компанія ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» провела майстер-клас, на який були запрошені студенти та співробітники факультетів конструювання та дизайну і механіко-технологічного.
    Представник компанії ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» ‒ керівник проекту HD Олег Прудеус – ознайомив присутніх з інноваційними проектами в розробці продукції підприємств компаній WIX. Володіючи 11 підприємствами у восьми країнах світу, в тому числі і Україні, фірма WIX виробляє понад 210 мільйонів фільтрів на рік і має клієнтів в більше ніж 80 країнах. Сьогодні понад 3500 співробітників підприємств фірми WIX по всьому світу працюють в напрямку забезпечення клієнтів фільтрами преміум - класу.

     У діяльності компанії понад 1000 дослідників і винахідників, більше 3000 патентів. Компанія виробляємо 24 фільтруючих елемента в секунду.
    Особливу увагу Олег Прудеус звернув на ознайомлення студентів з новітніми розробками компанії – повітряними та паливними фільтрами, системними рішеннями для очищення моторних олив.

   Після цікавої та змістовної лекції, заняття були продовжені в лабораторіях кафедри надійності техніки, якій 1 вересня 2017 року компанія ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» передала сучасний телевізор та навчальні програми.

     Були проведені вікторина та конкурси, а всі студенти отримали пам’ятні подарунки.

 

    За дорученням директора компанії ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олега Будяя, кафедрі надійності техніки факультету конструювання та дизайну передано навчальний стенд, зразки сучасних фільтрів, каталоги продукції та проспекти.

    Студенти та співробітники факультету конструювання та дизайну висловлюють найщиріші слова вдячності роботодавцям за допомогу у підготовці висококваліфікованих інженерних кадрів.

Андрій Новицький,
виконувач обов’язків
завідувача кафедри надійності техніки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook