Команда факультету ветеринарної медицини на Студентській аграрній республіці – 2017

23 жовтня 2017 року

З 28.09.2017 по 01.10.2017 студенти факультету ветеринарної медицини на чолі з капітаном команди Середою Євгенією та членами команди Слиньком Андрієм, Короткими Олександром та Василем, Дудіною Юлією, Підлужним Вадимом, Логвиненко Анастасією, Олексієнко Дмитром, Кудіним Єгором та Пакіним Кирилом взяли участь у Студентській аграрній республіці – 2017. Проходила вона у дивовижному місці – на базі ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція» в с. Дзвінкове. В запеклій боротьбі між факультетами студенти проявили креативність, відвагу, спортивні якості та посіли достойне місце у рейтинговій таблиці. Студенти отримали дуже багато незабутніх емоцій, дізнались що таке «командний дух» та «воля до перемоги». Наша команда під назвою «Загін самовбивць» брала участь у різноманітних конкурсах, таких як перетягування канату, баскетбол, змагання з тенісу, інтелектуальні ігри, до речі, на них вони посіли 2-ге місце, та інші захоплюючі конкурси.

Ця поїздка подарувала студентам нових друзів, а деякі студенти з нашої команди мали змогу одружитися у РАЦСі (звісно, несправжньому). Студенти дякують організаторам за цю чудову поїздку та досвід, якого здобула команда.

Сподіваємось, факультет ветеринарної медицини ще неодноразово візьме участь у цьому заході та з кожним роком буде досягати нових висот! Окрема подяка від деканату факультету нашій команді за самоорганізацію та участь в заході.

Заступник декана С. Деркач

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook