Національний круглий стіл «Проблеми боротьби з природними пожежами на землях сільськогосподарського й іншого призначення та у лісах»

26 жовтня 2017, 0:00
Корпус №1, ауд. 69 (2-й поверх)

     Національний університет біоресурсів і природокористування України спільно з Регіональним Східноєвропейським центром моніторингу пожеж (REEFMC) в межах співпраці з Радою Європи та Глобальним центром моніторингу пожеж (GFMC) організовує Національний круглий стіл присвячений проблемам боротьби з природними пожежами на сільськогосподарських землях та в лісах, які в останні роки завдають значних збитків довкіллю та економіці України.

     Метою Національного круглого столу є широке обговорення проблеми природних пожеж, їх причин та наслідківза участі зацікавлених міністерствта агентств, освітніх, наукових та неурядових організацій.  

     Національний круглий стіл з управління природними пожежами відбудеться 26 жовтня 2017 р. у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за адресою: м. Київ, вул. Генерала Родимцева 19, навчальний корпус №1, ауд. 69 (2-й поверх).

Програма Національного круглого столу

 

О. Сошенський,
співробітник Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook