Факультет ветеринарної медицини запросив на навчання школярів Полтавщини

22 жовтня 2017 року

   Викладачі факультету ветеринарної медицини доцент кафедри фармакології та токсикології Григорій Бойко і доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Бойко провели зустрічі із учнями випускних класів Новогалещинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Козельщинської районної ради Полтавської області.
     Дружньому візиту посприли директор школи Віктор Кіріченко та учителі, надавши можливість зустрітися не тільки із майбутніми випускниками, але із всіма бажаючими учнями.

     Молодь уважно ознайомилася із загальною інформацією про університет. Демонстрація відеофільму про НУБіП дала змогу детально ознайомити майбутніх абітурієнтів із переліком спеціальностей, військовою кафедрою, умовами навчання, перспективами працевлаштування, а також міжнародними програмами обміну між НУБіП і університетами-партнерами.

    Увагу учнів було акцентовано на тому, що у рейтингу українських вищих закладів освіти України Національний університет біоресурсів і природокористування України займає 10-у позицію, а серед вищих навчальних закладів м. Київ 3-е місце.
     Розмова була спрямована на ознайомлення майбутніх абітурієнтів з особливостями вступу та перевагами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
      Зацікавленість майбутніх абітурієнтів викликала інформація про можливість проходження дистанційних підготовчих курсів з необхідних предметів ЗНО. Обговорювались перспективи навчання, умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників та міжнародне стажування студентів.

       Особливу увагу викладачі приділили своєму рідному факультету ветеринарної медицини та престижності професії.

     За допомогою презентації випускники ознайомились із спеціальностями, за якими ведеться підготовка на факультеті ветеринарної медицини 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Особливо акцентовано увагу, що випускники шкіл мають змогу вступати на факультет ветеринарної медицини одразу на ОС «Магістр». А відеофільм із святкування Дня Знань 2017 року та інтерв’ю із студентами факультету ветеринарної медицини дало змогу поринути в атмосферу студентського життя.

     Перед початком зустрічі учням та вчителям було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а на дошці оголошення школи розміщено інформацію про підготовчі курси у НУБіП України.

      Директору школи передано презентаційний матеріал про університет та факультет для розміщення його на сайті школи.

Василь Данілов

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook