Індустріальна молочна компанія запросила майбутніх інженерів на стажування

19 жовтня 2017 року

     Втілюючи в життя окреслені на початку нового навчального року Вченою радою університету стратегічні питання підвищення якості підготовки фахівців у сфері практичної підготовки студентів на факультеті конструювання та дизайну заплановано проведення низки заходів з залученням роботодавців. Так, для студентів факультетів конструювання та дизайну і механіко-технологічного лекцію проводила член Ради роботодавців наших факультетів директор по персоналу агрохолдингу «Індустріальна молочна компанія» Елеанора Євченко.

     Вона коротко розповіла про ІМК, глобальні тенденції розвитку сільськогосподарського виробництва, технічні інновації компанії.
    На думку роботодавців, випускники університету не повинні обмежуватися лише своєї спеціальністю, а й володіти основами сучасного агромеджменту: глибоко розуміти сучасні агроінновації, бути в тренді, вміти управляти не лише людьми але і роботами, працювати в умовах постійної невизначеності, застосовувати креативні підходи і методи управління, вміти опрацьовувати великий обсяг інформації вчасно, постійно інвестувати час в саморозвиток.

     На завершення Елеанора Євченко запросили студентів старших курсів пройти стажування у компанії ІМК. Кращих з них компанія чекає серед своїх працівників.

Олег Марус,
заступник декана факультету конструювання та дизайну

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook