Профорієнтація триває

18 жовтня 2017, 9:00

З початком нового навчального року кафедра фармакології та токсикології активно включилась в проведення профорієнтаційної роботи. Вслід за доц. Іщенком В.Д. та Гальчинською О.К., які з метою профорієнтації були запрошені для участі у форумі “Сходинка в омріяну професію” (м. Ладижин Вінницької обл.) та ст. викладачем Деркач І.М., яка зустрічалася з учнями 11 класу Кагарлицької загальноосвітньої школи №2, до профорієнтаційної роботи долучився завідувач кафедри Духницький В.Б. Ним 12 та 13 жовтня була проведена профорієнтація серед учнів 11 класів Іванопільської гімназії та Краснопільської ЗОШ I-III ступенів (Чуднівський р-н Житомирської обл.).

Свою зустріч Володимир Богданович розпочав з детального ознайомлення учнів випускних класів із структурою НУБіП України, його статусом Національного, самоврядного та дослідницького, місцем в рейтингу серед ВНЗ України та столичних вузів.

Було зазначено, що НУБіП України є центром освітньої, навчально-методичної і наукової політики в аграрному секторі, охороні навколишнього середовища, сфері наук про життя не тільки в Україні, але й у міжнародному вимірі.

Більш детально Володимир Богданович зупинився на ознайомленні майбутніх випускників з факультетом ветеринарної медицини. Учням була представлена структура факультету, його матеріально-технічна база, кадровий потенціал, кафедри та спеціальності: 211 – Ветеринарна медицина і 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.

Учням була роздана віддрукована інформація про перелік напрямів, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, буклети про факультет ветеринарної медицини, листівки з інформацією про підготовчі курси та новостворену спеціальність 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.

Майбутніх абітурієнтів цікавили питання навчання за контрактом та його вартість, наявність гуртожитку та ціна проживання у ньому, можливість стажування та навчання за кордоном, спортивна база університету та ін.

Доцент кафедри фармакології та токсикології Г.В. Бойко

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook