У фокусі ректорату 120-й ювілей університету і міжнародна діяльність

17 жовтня 2017 року

     17 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Розпочали його з нагальної теми – початку опалювального сезону. Оскільки цього тижня температура повітря на вулиці дозволятиме не включати опалення, то з наступного розпочнеться подача тепла в гуртожитках. Щодо корпусів – рішення буде прийнято виходячи з погодних умов відповідно до діючих санітарно-гігієнічних норм, зазначив проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Особливої уваги також потребує ефективне використання електроенергії.

 

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на проведенні 20 жовтня круглого столу, присвяченого підготовці економістів і менеджерів для аграрного сектору. У заході планується участь деканів економічних і управлінських факультетів всіх аграрних навчальних закладів країни, а також представників Міністерства освіти і науки. Також проректор акцентував увагу на програмі заходів з відзначення 120-річниці університету.

 

     Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко доповів про проведені організаційні заходи з підготовки семінару з безпеки харчової продукції за участі фахівців і науковців Університету штату Пенсильванія. 18 жовтня планується візит до НУБіП пані Мері Хольц – ректора Університету штату Мінесота, в ході якого планується обговорити співпрацю між двома вишами.

    Голова Студентської організації Катерина Дювенжи озвучила ініціативу провести зустріч адміністрації зі старостами академічних груп. Такі заходи є для університету традиційними, зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко, і наступну зустріч заплановано на листопад.
     Проректор Валерій Іщенко зупинився на ремонтних роботах. Увага будівельників до дахів, йде монтаж водостічних систем, облаштування холу в корпусі №4. Розглядається можливість утеплення даху корпусу №4.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати хід навчального процесу, затвердження плану заходів до 120-річчя НУБіП, організація «Школи лідерства». Валерію Іщенку – контролювати споживання енергоресурсів.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook