Реалізація консервації виробництва НУБіП

1 жовтня 2017, 0:00
ауд.4 навч. корп. 4
Навчально-науково-виробнича лабораторія з переробки плодів і овочів кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва реалізує солону продукцію.
 
Вартість: огірки солоні (без банки) – 36 грн, з банкою – 48 грн, помідори солоні (без банки) - 40 грн, з банкою – 52 грн.
Якість – вища ДСТУ.
 
Все це можна придбати в ауд. 4, 4-го навчального корпусу, тел.: 527-81-93.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook