ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ФІЗІОЛОГІЇ, ПАТОФІЗІОЛОГІЇ ТА ІМУНОЛОГІЇ ТВАРИН УСПІШНО ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

13 жовтня 2017 року

Професор кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин, доктор сільськогосподарських наук Трокоз Віктор Олександрович провів профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів Козелецької ЗОШ І–ІІІ ступенів № 3 Чернігівської області. У процесі зустрічі Віктор Олександрович розповів учням про структуру нашого університету, переваги навчання в ньому, навчальний процес при підготовці фахівців, зокрема, ветеринарної медицини, матеріально-технічну базу університету та факультету ветеринарної медицини, участь молоді у спортивному та культурно-масовому житті університету та факультету, студентському самоврядуванні, про умови життя та відпочинку студентів.

Після ознайомлення з історією та сьогоденням нашого університету учні, що зацікавилися навчанням у нашому університету, активно задавали питання та отримали на них вичерпні відповіді професора Трокоза В. О.


Велику допомогу і підтримку у проведенні профорієнтаційного заходу надали випускники університету, начальник Козелецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Приходьон Петро Іванович та директор українсько-німецького ТОВ "Поліська тваринницька компанія" Голубчук Юрій Іванович, а також заступник директора з навчальної та виховної роботи Козелецької ЗОШ № 3 І–ІІІ ступенів Кулик Валентина Олексіївна.

В ході бесід із ними наголошувалося на необхідності залучення вчителів школи та працівників Держрпродспоживслужби до профорієнтаційної роботи нашого університету як одного з найкращих в Україні.

Проф. Карповський В. І.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook