З вітанням до колег із Словацького аграрного університету

13 жовтня 2017 року

     Цими днями в місті Нітра (Словаччина) відбуваються урочистості з нагоди святкування 65-річчя Словацького аграрного університету. З вітальною місією у Словаччині перебував декан економічного факультету Анатолій Діброва. Він передав теплі привітання від ректора університету Станіслава Ніколаєнка своєму візаві - Петеру Бєліку та колективу партнерського вишу.

     Історія міжнародного співробітництва нашого університету розпочалася в 1955 році з підписання угоди про співпрацю зі Словацьким сільськогосподарським університетом в м. Нітра. З цього часу сотні викладачів та студентів брали участь у широкому колі спільних заходів: програмах обміну, стажування, студентських практиках, наукових проектах, конференціях тощо.

     Ми щиро цінуємо наше партнерство та висловлюємо слова подяки та найкращі побажання Словацькому аграрному університету в особі ректора професора Бєліка, бажаємо подальшого успіху та натхнення у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців для сільського господарства та суміжних секторів економіки, а також проведення досліджень з актуальних тем наук про життя. З надією на подальшу плідну співпрацю.

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook