Спартакіада студентів НУБіП України. Баскетбол (чоловіки) Збори представників команд факультетів, ННІ.

11 жовтня 2017 року
НУБіП України, кафедра фізичного виховання

         12 жовтня 2017 року в навчальному корпусі № 9 відбудеться засідання представників команд факультетів та ННІ Спартакіади студентів НУБіП України з баскетболу (чоловіки), на якому буде проведено жеребкування команд учасників. Змагання будуть проводитися по Олімпійській системі (до двох поразок). Головний суддя змагань майстер спорту України міжнародного класу Олена Вікторівна Хотенцева. Змагання розпочнуться 17 жовтня 2017 року о 15:00 в ігровій залі навчального корпусу № 9. Заявки подати головному судді перед початком змагань.

         Витяг з Положення про фізкультурно-масову та спортивну роботу в НУБіП України

 

Пункт 1.6.6. Баскетбол

Змагання командні. Місце змагань – ігрова зала навчального копусу №9. У змаганнях беруть участь збірні команди студентів факультетів, ННІ. Склад команди 12 спортсменів (5 основних та 7 запасних). Систему розіграшу визначає головний суддя змагань і доводить інформацію до представників команд на зібранні перед початком змагань.

Командна першість визначається за більшою сумою очок набраною командами. За виграш команді нараховується 2 очки, за програш – 1 очко, за неявку на гру – 0 очок. За дві неявки на гру у першому (груповому) етапі змагань команда може бути знята зі змагань.

За однаковою сумою балів із двох команд краще місце займає команда, яка виграла гру між цими командами (особисту гру).

За однаковою сумою балів із трьох команд краще місце займає команда, яка має кращу різницю закинутих м`ячів у зустрічах між цими командами.

 

Додаткові питання, умови, правила проведення змагань будуть оголошені на зборах команд 16.02.2017.

 

 

 

Кафедра фізичного виховання

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook