ВІДБУЛАСЯ 7 МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ВЕТЕРИНАРНІ ПРЕПАРАТИ: РОЗРОБКА, КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ТА ЗАСТОСУВАННЯ»

11 жовтня 2017 року

Співробітники кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології факультету ветеринарної медицини стали активними учасниками 7 Міжнародної науково-практичної конференції «Ветеринарні препарати: розробка, контроль якості та застосування», яка відбулася  4-6 жовтня 2017 р. у Львові. Захід відбувся на базі Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок за підтримки Національної академії аграрних наук та Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
У конференції прийняли участь представники науки та бізнесу з 20 країн світу. Серед доповідей слід відзначити виступи директора Національного ветеринарного інституту (м. Пулави, Республіка Польща), професора Nemczyk Krzysztof: "Поточна епізоотична ситуація  АЧС у Європі", регіонального директора з якості, погодження і аудиту ISEE Americas Boehringer Ingelheim Ростислава Слабіцького: "Різниця у вимогах GMP для виробництва ветеринарних лікарських засобів у порівнянні з лікарськими засобами для медицини", заступника голови Національного агенства ветеринарних лікарських засобів (м. Фужер, Франція) Catherine Lambert: "Антибіотикорезистентність – виклики сьогодення", віце-президента Державного управління із захисту споживачів (Тюрінгії, Німеччина) Lothar Hoffmann: "Офіційний продовольчий контроль у Тюрінгії – Національний план контролю залишків" та інші.
Під час роботи конференції відбулися засідання двох круглих столів: «Законодавчі та практичні аспекти впровадження НАССР в Україні при виробництві кормів» та «Особливості впровадження належної виробничої практики та досліджень біоеквівалентності в Україні».

Директор ДНДКІ, академік НААН Коцюмбас І.Я. обговорює питання конференції з заступником голови Національного агенсства ветеринарних лікарських засобівКатрін Ламберт (м. Фужер, Франція) та керівником департаменту МЕБ Валентиною Шарандак

Під час перерви роботи конференції доцент Новіцька О.В. обговорила  актуальні питання нестачі мікроелементів у раціонах телят з професором відділу живлення тварин, ветеринарії і охорони здоров’я віденського Університету ветеринарної медицини (Австрія) Вальтером Баумгартнером та керівником департаменту технологічного супроводу ТОВ «Анкорес-Україна» Новіцьким К.М.

Т. Мазур

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook