Магістри з управління інноваційною діяльністю – на виїзному занятті в ПСП «Плешкані» Золотоніського району Черкаської області

9 жовтня 2017 року

     ННІ післядипломної освіти підтримує тісні зв′язки зі своїми випускниками. Більшість із них – самодостатні люди, які працюють головними спеціалістами, керівниками потужних підприємств і готові надавати практичну допомогу науково-педагогічним працівникам кафедр у підготовці майбутніх фахівців.

     Людмила Лисун – директор ПСП «Плешкані» – одна із тих, хто з вдячністю відгукується на наші прохання. Так, навчальна комп′ютерна лабораторія з інноваційної діяльності обладнана саме завдяки її матеріальній допомозі. А тепер ще й магістри з управління інноваційною діяльністю побували на підприємстві, яке вона очолює.

     Справжній урок щодо сьогоднішніх умов господарювання в агропромисловому секторі продемонстрували нашим студентам керівник, спеціалісти господарства, начальник Драбівського управління агропромислового розвитку Черкаської області Віктор Хрущ, голова сільської ради с. Плешкані, студенти другого курсу магістратури Михайло Мельник, Юрій Лисун та Антон Лисун, які працюють у господарстві.

     Студенти отримали вичерпні відповіді на питання, з чого починати власний бізнес, з якими прблемами стикаються сьогодні керівники і спеціалісти сільськогосподарського підприємства та як їх долають, за якими принципами формується сучасна сільська громада, яка роль спеціалістів управління агропромислового розвитку в наданні дорадчих послуг.

     Окрім того, магістри ознайомилися з прогресивними технологіями в галузі тваринництва, побачили, як працюють технічні засоби на збиранні цукрових буряків, оранці, збиранні кукурудзи тощо. А головне зрозуміли: щоб досягнути успіхів у житті, потрібно добре навчатись, озброюватись практичними навичками ще в студентські роки.

     За досвідом не потрібно далеко їхати – він тут у наших сільськогосподарських підприємствах.

Марія Кулаєць,
директор ННІ післядипломної освіти

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook