Ректорат спланував роботу на тиждень: наукові конференції, міжнародна співпраця і відзначення Дня захисника України

9 жовтня 2017 року

     9 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Як завжди адміністрація планувала роботу на тиждень та розглядала поточні питання діяльності університету.

 

   До завершення йдуть осінньо-польові роботи в навчально-дослідних господарствах. У зв’язку з погіршенням погодних умов високої мобілізації потребують служби проректора з господарських питань. Мова йде про контроль за цілісністю дахів, станом електричних мереж, підготовку до опалювального сезону тощо. Разом з тим два представники університету – проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та начальник методичного відділу Лариса Кліх – беруть участь в розробці проекту правил прийому на 2018 рік, який готує робоча група при Міністерстві освіти і науки України.

     Цього тижня пройдуть традиційні наради з енергозбереження, ефективності економічної діяльності НДГ, форум «В’єтнам-Україна», спортивна естафета до Дня козацтва, урочисте вручення погонів молодшим лейтенантам-випускникам кафедри військової підготовки, а також ряд круглих столів та конференцій. Детальну інформацію про ці події можна прочитати в анонсах у рубриці «Найближчі події» на нашому офіційному сайті.

 

 

     Вчений секретар Оксана Барановська проінформувала про особливості проведення жовтневої вченої ради. На ній звітуватимуть дві кафедри – аграрного, земельного та екологічного права імені академіка Василя Янчука та управління земельними ресурсами. Головне завдання, яке ставиться при заслуховуванні звітів, – напрацювати методологію, аби цю практику продовжили на своїх вчених радах факультети та ННІ. Також Оксана Барановська повідомила про фотографування колективів усіх кафедр, деканатів, дирекцій ННІ, ректорату та громадських організацій у рамках підготовки ювілейного видання до 120-річчя НУБіП.

     Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про завершення оформлення документів щодо надання доступу викладачам до реферативних баз даних видань, що входять до SCOPUS та Web of Science. З 1 листопада розпочнуться лекції в університетській стартап школі, а до цього часу всі бажаючі можуть записатися її слухачами.

 

    Голова Студентської організації Катерина Дювенжі повідомила про зустріч з керівництвом Української асоціації студентського самоврядування щодо студентських стипендій, де домовлено про клопотання перед керівництвом держави збільшити кількість стипендіатів. Також відбулася робоча поїздка до Житомира, під час якої Катерина домовилася зі своїми візаві з ЖАЕУ про проведення спільних заходів, зокрема аграрних дебатів.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на питаннях організації доступу до інтернету в студентському кампусі, можливостей будівництва житлового будинку в с.Новосілки. 11-12 жовтня пройде семінар для студентів, які бажають навчатися, стажуватися та проходити практику закордоном.
   Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про початок монтажу водозливних систем на студентських гуртожитках, завершення облаштування 5-го теплопункту в корпусі №12 і проектів 12-ти теплопунктів в гуртожитках.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін акцентував увагу на проведенні державних закупівель, оголошення торгів. Також у його полі зору – переоформлення земельних ділянок.

 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко вкотре звернув увагу навчального відділу, членів ректорату на суворе дотримання законодавства, статуту університету, трудової та виконавської дисципліни. Недопустимими є запізнення, неявка на заняття без поважних на це причин. Також ректор дав ряд доручень. Валерію Іщенку – здійснити необхідні заходи з підготовки до опалювального сезону та протипожежної безпеки. Оксані Барановській – розробити проект календарного плану підготовки до відзначення 120-річчя НУБіП.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook