Бережанський агротехнічний інститут очолив Мирон Жибак

9 жовтня 2017 року

     6 жовтня 2017 року трудовому колективу та студентству Бережанського агротехнічного інституту представили нового директора – професора Мирона Жибака.

     Перед офіційною частиною гості та керівництво інституту вшанували пам'ять героя Небесної Сотні, Героя України студента інституту Устима Голоднюка. А потім у капличці закладу відбувся подячний молебень, у кінці якого отець Володимир привітав Мирона Миколайовича з обранням на посаду.

     Наказ про призначення директора інституту зачитав начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання НУБіП Олег Єресько, який передав вітання новообраному директору та колективу від ректора університету Станіслава Ніколаєнка.

     На представленні були присутні і представники влади району та міста – голова райдержадміністрації Володимир Петровський і його заступник Віктор Зінчук, голова районної ради Василь Білик із заступником Романом Висоцьким, голова міської ради Володимир Музичка – всі вони приїхали до вишу на цю подію. А Володимир Петровський передав також вітання від голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни, який у зв’язку із погіршенням погодних умов в області не зміг бути присутнім, оскільки перебував у постраждалих від стихії районах.

     Не забули новообраного голову і колеги – директор Бережанського агротехнічного коледжу Світлана Пилипишин теж приєдналась до численних вітань і побажала плідної роботи.

Володимир Марченко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook