Представлення директора Бережанського агротехнічного інституту

7 жовтня 2017 року

6 жовтня 2017 року відбулася знакова та історична подія для нашого навчального закладу представлення д.е.н., професора Жибака Мирона Миколайовича на посаду директора.

Перед тим як завітати до святкової зали гості та керівництво інституту вшанували пам'ять Героя Небесної Сотні, Героя України студента навчального закладу Устима Голоднюка. В капличці інституту відбувся молебень.

У конференц-залі інституту в колі трудового і студентського колективів начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Національного університету біоресурсів і природокористування України Єресько Олег Вікторович зачитав наказ про призначення Жибака Мирона Миколайовича на посаду директора ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут», а також привітав Мирона Миколайовича і колектив від імені ректора НУБіП України професора Ніколаєнка С.М. та особисто від себе.

Привітати новообраного директора завітала влада району і міста:

  • голова Бережанської районної державної адміністрації - Петровський Володимир Михайлович, заступник голови районної державної адміністрації - Зінчук Віктор Євгенович;
  • голова Бережанської районної ради - Білик Василь Федорович, заступник голови районної ради - Висоцький Роман Костянтинович;
  • міський голова м.Бережани - Музичка Володимир Ярославович.

Голова Бережанської РДА Петровський В.М. передав вітання Жибаку М.М. та трудовому колективу з призначенням його на посаду директора інституту від голови Тернопільської обласної державної адміністрації Барни Степана Степановича, який, у зв’язку із погіршенням погодніх умов в області, не зміг бути присутнім, оскільки перебував у постраждалих від стихії районах.

Найщиріші вітання линули з уст директора ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» Пилипишин Світлани Ігорівни, голови трудового колективу Чвартацького І.І., голови профспілкового комітету Зайчука В.М., голови студентської ради Полякової Олени, зав. кафедрою економіки підприємства Гурської І.С.

Усі бажали новопризначеному директору та колективу, плідної праці, процвітання та значних успіхів у розвитку.

У своїй промові Мирон Миколайович найперше подякував вченій раді Національного університету біоресурсів і природокористування України та особисто ректору Нікалаєнко Станіславу Миколайовичу за виявлену високу довіру, обласній, районній і міській владі за підтримку, директору коледжу, трудовому колективу, студентству за активну життєву позицію, а також директорам та працівникам, які до його призначення невтомно працювали для розвитку навчального закладу.

Нехай у Ваших задумах буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, у серці – тепло й сонячно від людської вдячності. Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а все добро вертається сторицею. Нехай Божа благодать завжди буде з Вами, вельмишановний Мирон Миколайович!

Зайчук В.М.

Голова профспілки інституту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook