Спартакіада серед студентів стартувала!

6 жовтня 2017 року

     18 вересня 2017 року стартувала щорічна спартакіада серед студентів НУБіП України. Розпочались перегони за чемпіонство в спартакіаді змаганнями з міні-футболу.

     Футбол завжди був одним з наймасовіших та найулюбленіших видів спорту серед студентів університету, а з відкриттям на його базі футбольного клубу «Любомир – НУБіП України» ці змагання стали більш активними, адже майстерність команд підвищилась. Тому високий дух суперництва спостерігався вже у відбіркових іграх.
     Отже, участь у першому етапі взяли усі 15 факультетів та ННІ. За результатами жеребкування команди розподілили на чотири підгрупи (А, Б, В, Г), ігри у яких відбувалися по коловій системі. З кожної підгрупи до наступного кола змагань потрапили по дві команди.

     У групі А путівки до ¼ фіналу прогнозовано отримали одні з фаворитів чемпіонату – команда факультету аграрного менеджменту (1місце) та команда юридичного факультету (2 місце), котра неочікувано вибила з боротьби ветеринарів.

     У групі Б точилася запекла боротьба, адже сили між суперниками були майже однаковими і одразу три команди факультетів агробіологічного, харчових технологій і управління якістю продукції АПК та землевпорядкування набрали по шість очок. Доля путівок до ¼ фіналу вирішилась тільки в різниці забитих та пропущених м’ячів. Тут кращими виявилися агробіологи (1 місце) і землевпорядники (2 місце).

     У групі В команди ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та механіко-технологічного факультету, не залишили жодних шансів суперникам з факультетів конструювання та дизайну і економічного, обігравши обидві команди та набравши по 7 очок. Між собою команди зіграли в нічию (3:3) і долю 1-го місця в групі також визначила різниця забитих і пропущених м’ячів. Тут влучнішими стали ННІ ЕАЕ.

    До групи Г за жеребом потрапили одразу дві сильні команди: ННІ лісового і садово-паркового господарства (1 місце) і факультету тваринництва та водних біоресурсів (2 місце), які вибили з боротьби спортсменів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.

     Отже, до наступного кола змагань пройшли вісім команд: факультетів аграрного менеджменту, юридичного, агробіологічного, землевпорядкування, механіко-технологічного, тваринництва та водних біоресурсів, ННІ лісового і садово-паркового господарства та енергетики, автоматики і енергозбереження.

     Друге коло змагань – ¼ фіналу – стартує вже 9 жовтня і обіцяє запеклі футбольні баталії. Запрошуємо вболівальників на майданчик зі штучним покриттям о 1500!

Олена Отрошко,
ст. викладач кафедри фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook