Екскурсійну поїздку відомими місцями Чернігівського краю.

21 вересня 2017 року

 21 вересня група Е-31/В та М-31 під керівництвом кураторів Єременко О.С. і Науменко О.М. здійснили екскурсійну поїздку відомими місцями Чернігівського краю.

Свіже повітря, унікальна природа та архітектура – все це постійно приваблює туристів, саме тому студенти відвідали Тростянецький парк – видатну пам’ятку садово-паркової архітектури 19 століття, створену зусиллями Івана Скоропадського – нащадка українського гетьмана. Тростянецький дендропарк відзначається своєю багатою флорою – це різноманітні види хвойних і листяних дерев, посередині парку розташований Великий став, окрасою якого є лебеді, якими мали можливість милуватися наші студенти.

Також, студенти оглянули єдину в Україні садибу, що збереглася в комплексі з іншими архітектурними спорудами маєтку, - це будинок П. Румянцева - Задунайського, відомий він під назвою історико-культурного заповідника «Качанівка». Студенти окунулись у вишуканий інтер’єр палацу, його чарівний палацовий ансамбль 18 століття, що оточений розкішним парком, озерами та річкою.

Це був чудовий відпочинок для нашого студентського гурту!


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook