День знань

1 вересня 2017 року

Знання- це скарб, а вміння вчитись- ключ до нього.

 

           Відчуття, які виникають напередодні першого вересня, неможливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди вирізняються яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Початок нового навчального року - це свято викладачів та студентів, батьків, наших друзів і, в якійсь мірі, навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

           Саме з таким настроєм 31 серпня відбулися урочистості з нагоди Дня знань та посвяти в студенти. Директор коледжу наголосила, що це вже 126 осінь від дня заснування нашого навчального закладу, привітала студентів, батьків та весь педагогічний колектив, повідомивши, що 110 студентів нового набору поповнили студентську родину коледжу. Розпочали урочистості з гімну України та внесення прапора, потім студенти старшокурсники привітали всіх присутніх піснями, але першокурсники не відставали, вони також подарували привітання всім присутнім. Хвилиною мовчання вшанували всіх, хто загинув, захищаючи кордони нашої України.

Найцікавішою миттю для всіх присутніх, а особливо для нинішніх першокурсників була посвята в студенти, адже директор вручила ключ знань, залікову книжку – заступник директора з навчальної роботи Юлія Петренко, а студентський квиток – заступник директора з адміністративно- господарської частини Анатолій Шинкаренко

           Під оплески зали студенти-старшокурсники винесли на сцену камінь-«граніт науки» і побажали опанувати всі предмети на «відмінно».

           Відверто та щиро вітали першокурсників і всіх присутніх гості свята

           Петько, заступник міського голови, звертаючись до студентів, побажала бути вірним навчальному закладу, берегти та примножувати його традиції. Марія Герасименко, начальник відділу культури та туризму Бобровицької РДА побажала студентам гарного та успішного студентського життя, а Сергій Чубовський, депутат обласної ради, заслужений працівник сільського господарства України, директор ТОВ «Козацьке», не тільки привітав студентів, а як успішний керівник наголосив, що тільки сільське господарство спроможне підняти економіку нашої країни, успішним може стати тільки знаючий, розумний спеціаліст, а для цього потрібно засвоїти всі знання, які дає коледж, та подарував для нашого навчального закладу газонокосарку.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook