Налагоджуючи міжнародні контакти

5 жовтня 2017 року

      Професор кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого Лілія Калачнюк виграла у конкурсному відборі до проекту «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IIІ: інновації та відносини з оточенням».

     Цей проект проводиться за підтримки двох міністерств Республіки Польща - науки і вищої освіти та закордонних справ, Міністерства освіти і науки України та під почесним патронатом Фундації польських ректорів – Інституту суспільства знань. Участь у ньому передбачає курс тренінгів, які пройдуть на базі Варшавського університету, Ягеллонського університету у Кракові та індивідуальні консультації з експертами. Дистанційна робота над мікропроектами триватиме з грудня 2017 року по квітень 2018 р. А підсумковий семінар, на якому учасники проекту представлятимуть ці мікропроекти, пройде навесні в Києві.

     Участь у таких проектах, як «Інноваційний університет і лідерство. Фаза IIІ: інновації та відносини з оточенням» дуже багато дає насамперед в плані налагодження контактів, у т.ч. і персональних. Згодом вони переростають у спільні дослідження і співпрацю між університетами. Крім того, це ще й корисний досвід, яким потім зможуть скористатися мої колеги при поданні заявок на участь у подібних заходах, говорить Лілія Калачнюк.

Дмитро Засєкін,
директор НДІ здоров’я тварин

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook