МАГІСТРИ КАФЕДРИ ВІДТВОРЕННЯ ЛІСІВ ТА ЛІСОВИХ МЕЛІОРАЦІЙ ВІДВІДАЛИ 16-ТУ МІЖНАРОДНУ ВИСТАВКУ МАШИН І ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА, ДЕРЕВООБРОБНОЇ ТА МЕБЛЕВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

27 вересня 2017 року

Восени, окрім того, що час збирати урожай, настає також час поділитися здобутками сучасних технічних досягнень у галузі лісового господарства. Таку унікальну можливість забезпечує щорічна, а цього року вже 16-та, міжнародна виставка LISDEREVMASH, яка проходила 26-29 вересня 2017 р. у Міжнародному виставковому центрі. На майданчику виставки було представлено понад 150 компаній із 16 країн світу, що продемонстрували машини, обладнання та інструмент для лісової, деревообробної та меблевої промисловості.
Доповнили свій багаж знань на виставці і магістри кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій. Студенти мали нагоду поспілкуватися із виробниками машин та обладнання, задати актуальні питання і багато чого побачити на власні очі, подекуди навіть вперше.


Цікавими для магістрів стали стенд Державного агентства лісових ресурсів України, харвестери і форвардери білоруської компанії, бензомоторні пили і коси вітчизняних та закордонних виробників, маніпулятори, подрібнювачі й багато іншого. А також дуже приємно було відвідати на виставці стенди і від нашого університету, які представляли кафедра технології деревообробки та національне представництво FSC в Україні.
Студенти отримали багато роздаткових інформаційних матеріалів, буклетів та журналів, які згодом використають для написання своїх дипломних робіт. А також виставка LISDEREVMASH дала можливість поглянути на організацію та ведення лісового господарства більш сучасним поглядом, що вкрай необхідно для майбутніх працівників галузі. Чудова сонячна осіння погода, гарний настрій і весела компанія сприяли отриманню корисного досвіду та нових знань!

Студентка магістратури
Катерина Королевська,
Старший викладач
кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій
Ганна Лобченко

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook