Студенти МТФ забезпечували роботу «Патріотичного табору військового вишколу»

3 жовтня 2017 року

     Виховання підростаючого покоління дітей – це стиль нашого університету. Тому студенти і викладачі механіко-технологічного факультету взяли участь у підготовці та проведенні одноденних навчальних зборів у «Патріотичному таборі військового вишколу», що в голосіївському урочищі «Теремки» лісопаркової зони. Захід проводили громадські організації БО БФ «Криївка вільних» та ГО «Варта та захист» Голосіївського району Києва.

     У вільний від навчання час наші першокурсники займалися благоустроєм території урочища, облаштуванням майданчиків, розміток, локацій та підтримання порядку безпосередньо під час проведення зборів. Вони пройшли у останній день вересня і зібрали дітей, учнів шкіл Голосіївського району, села Новосілки та їхніх батьків.

     Учасники набули навичок надання першої невідкладної домедичної допомоги, плели маскувальну сітку, проходили смугу перешкод, розбирали і складали автомат Калашникова. Працювали також тир, освітній лекторій, можна було поспілкуватися з ветеранами АТО. А наші викладачі надавали докладну інформацію про навчання в НУБіП України та підготовчі курси.

 

Олег Заболотько,
заступник декана механіко-технологічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook