Лабораторні заняття студентів-харчовиків не тільки пізнавальні, а ще й смачні

4 жовтня 2017 року

     Чи знаєте ви, що лабораторні заняття бувають не тільки пізнавальними, а ще й смачними? Саме такими вони є на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК. І одне з них інформаційній службі університету випала нагода відвідати.

     На власні очі ми побачили, як «народжуються» сосиски молочні, виготовлені четвертокурсниками за класичною технологією під час лабораторної роботи з дисципліни «Технологія галузі». Отож, саме приготування сосисок аж до того моменту споживання, можна об’єднати у кілька етапів: підготовка сировини, спецій та ковбасної оболонки, приготування фаршу, формування сосисок, термічне оброблення.

     Зазначені технологічні операції студенти виконували під керівництвом доцента Оксани Штонди та асистента Ірини Веретинської. До речі, серед них демонструвала свої вміння й іноземна студентка Нілюфер Сен з Туреччини, яка приїхала за програмами академічної мобільності навчатися до нас.

     Після самі ж студенти визначали якість виготовленої власноруч продукції за рядом органолептичних та хімічних показників. А завершилося заняття дегустацією сосисок.

Ольга Наконечна


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook