СПІВРОБІТНИКИ КАФЕДРИ АКУШЕРСТВА, ГІНЕКОЛОГІЇ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ ВІДТВОРЕННЯ ТВАРИН ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ ПРАКТИКУЮЧИХ ЛІКАРІВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ УКРАЇНИ

29 вересня 2017 року

 27 вересня 2017 р. у конференц-залі Сіті Парк Отелю м. Біла Церква під егідою фірми «Байєр» відбувся науково-практичний семінар для практикуючих лікарів ветеринарної медицини України. Активну участь у ньому взяли і співробітники кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин: в.о. завідувача кафедри доцент О. Вальчук та доценти Ю. Жук, С. Деркач.

Основну увагу доповідачі у своїх виступах акцентували на досить актуальній проблемі, яка нині існує в багатьох господарствах України – це порушення репродуктивної функції у корів. Зокрема, прозвучали доповіді, які стосувались питань гормонального статусу корів у різні періоди репродуктивного циклу, впливу годівлі на відтворну функцію, методів контролю порушення статевих циклів у корів за інфекційної патології, а також ефективних схем профілактичних обробок новотільних корів. Також, своїм досвідом поділились і практикуючі лікарі.



Особливу зацікавленість учасників семінару викликала доповідь О. Вальчука, в якій він представив розроблену он-лайн програму «Центр цифрового моніторингу благополуччя у скотарстві» та детально зупинився на основних її моментах. Свідченням цього була велика кількість питань, заданих доповідачу.

 
На завершення семінару співробітники кафедри провели профорієнтаційну роботу учасникам семінару, акцентувавши увагу на особливостях вступу та перевагах навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин В.Мазур

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook