Участь науково-педагогічних працівників НУБіП України у роботі Міжнарoдної агропромислової виставки AGROEXPO-2017

25 вересня 2017 року
м. Кропивницький

 З 20 по 23 вересня у Кропивницькому проходила традиційна Міжнародна агропромислова виставка «AGROEXPO-2017». 

AGROEXPO є найбільшою в Україні виставкою, яка спеціалізується на демонстрації сучасної аграрної техніки і технологій провідних фірм-виробників України та світу
Цього року понад 470 фірм, підприємств та компаній, які причетні до аграрного виробництва, представляли свої здобутки.
На запрошення організаторів «AGROEXPO-2017» виставку відвідали учні та студенти понад 500 шкіл та професійних технічних закладів освіти що в свою чергу було використано викладачами НУБіП як вдалий майданчик для проведення профорієнтаційної роботи.
 
Доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Лавріненко Олександр  разом з представниками факультету конструювання та дизайну доцентом Юрієм Ромасевичем та старшим викладачем Олександром Банним взяли участь у роботі виставки.
Всім школярам, студентам коледжів з задоволенням була надана вичерпна інформація про умови вступу та переваги навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України
 
Наголос у профорієнтаційній роботі перш за все було зроблено на майбутньому - можливості подальшого працевлаштування після закінчення НУБіП. Адже безумовно переконливим фактом є те, що на AGROEXPO-2017 дуже часто біля демонстраційних стендів з технікою можна зустріти високопрофесійних спеціалістів - успішних людей, які знайшли свій шлях у житті дякуючи нашій alma mater.
Викладачі НУБіП та студенти в минулому а нині - співробітники аграрної фірми «Стірфарм»
 
Всім надавалась інформація про наявність у НУБіП підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання. Адже додаткові бали, які надаються абітурієнтам за результатами складання іспиту після проходження вказаних курсів, стануть в нагоді кожному, хто вступає до нашого ВУЗу.
З особливою прискіпливістю з викладачами вели бесіди і батьки абітурієнтів. Їх дуже цікавлять кількісні показники державного замовлення на освітні напрями, умови проживання студентів у гуртожитках, якість харчування, наявність фізкультурно-спортивних та творчих гуртків заходів, військової кафедри, розміри стипендіального забезпечення та багато інших аспектів вступу та навчання.
Профорієнтаційна робота з батьками абітурієнтів
 
Викладачі з гордістю за рідний університет могли відповісти переконливо на всі поставленні питання да довести що навчання у НУБіП - це саме та дорога, яка веде сьогоднішнього абітурієнта а завтрашнього студента до успішної людини - високоякісного спеціаліста своєї справи.
Диплом учасника виставки вручає один із її організаторів - Володимир Кравцов
 
За активну участь у роботі Мiжнapoдної aгpoпpoмислoвої вистaвки «AGROEXPO-2017» Національний університет біоресурсів і природокористування України нагороджений дипломом. Організатори висловили побажання щодо участі НУБіП у роботі виставки наступного року.
 
Доцент кафедри тракторів,
автомобілів та біоенергосистем
Олександр Лавріненко
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook