Розвиваємо співпрацю з бізнесом

22 вересня 2017 року

 У рамках залучення альтернативних джерел фінансування оновлення матеріальної бази університет продовжує розвивати зв’язки з бізнесом.

 
Черговим спонсором університету сьогодні став інтернет магазин  MOYO (https://www.moyo.ua/), який виділив кошти для облаштування навчальних аудиторій університету.
 
MOYO.UA - один з найбільших в Україні мультіформатних рітейлерів, що включає в себе не тільки традиційні точки роздрібної торгівлі, цілодобовий магазин в столиці, а й онлайн-представництво у вигляді Інтернет-магазину. Асортимент ОМНІ-рітейлу дуже різноманітний - тут є все,  починаючи  ноутбуками і закінчуючи інноваційними гаджетами. Каталог товарів поповнюється постійно - на даний момент він налічує понад 50 тисяч позицій. Купувати в MOYO.UA дуже зручно: торгівельна мережа приймає оплату практично всіма існуючими на сьогоднішній день способами (кредитування, розстрочка, готівковий і безготівковий розрахунок). Доставка товарів здійснюється на домашню адресу, на адресу Нової Пошти або ж в магазин традиційного роздрібу. Крім цього, магазин пропонує клієнтам взяти участь у вигідній програмі лояльності, яка щомісяця приносить приємні купони-бонуси, витратити які можна на оплату товарів.
 
Дякуємо MOYO за підтримку і сподіваємось на співпрацю у майбутньому!
 
Валентин Обрамбальський
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook