Інженери обирають лідерів студентського самоврядування

19 вересня 2017 року

     18 та 19 вересня 2017 року відбулися дебати кандидатів на посаду голови студентської організації механіко-технологічного факультету та голови студентської ради гуртожитку № 5. 

     Діючий голова студентської організації механіко-технологічного факультету Дмитро П’ятецький прозвітував за річну діяльність організації та побажав кандидатам удачі на виборах і усвідомлення відповідальності, яка покладається на них в очах студентства факультету. Заступник декана з навчальної та виховної роботи Ігор Сівак зазначив про необхідність розвитку авторитету майбутніх голів студентської організації та студентської ради, адже саме ця цінність вибудовується у кожної людини роками на основі її вчинків і студенти мають довіряти лідерам студентського самоврядування.

     На посаду голови студентської організації механіко-технологічного факультету було зареєстровано два претенденти: Юрій Іванов, студент 3 курсу та Альберт Рубанка, студент 2 курсу, які детально представили свої виборчі програми розвитку студентського самоврядування на факультеті. На думку Юрія Іванова, студенти повинні бути активними, перед ними відкриваються широкі можливості реалізувати себе під час навчання у виші, саме тому, основним завдання діяльності студентської організації, на думку Юрія – це організація динаміки студентського життя у всіх його напрямках, починаючи від культури особистості, спорту, творчості до участі у всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Альберт Рубанка запропонував збільшити кількість спортивних заходів на факультеті, здійснювати контроль якості продуктів у студентській їдальні 11 навчального корпусу та підвищити рівень участі студентів у діяльності факультету.

 

     Палка студентська полеміка розгорнулась і на дебатах претендентів на пост голови студентської ради гуртожитку №5. Цього року на дану посаду претендували три кандидати: Якимчук Олег, діючий голова студентської ради гуртожитку, студент 4 курсу механіко-технологічного факультету, Хом’як Михайло, студент 2 курсу факультету конструювання та дизайну та Бабіюк Юрій, староста групи 1602 2 курсу механіко-технологічного факультету. Полеміка заключалась у виборі правильних підходів до організації проживання та дозвілля студентів у гуртожитку, де вони проводять значну частину часу під час навчання в університеті.

 

     Якимчук Олег зробив розгорнутий звіт за рік своєї діяльності на посаді голови студентської ради гуртожитку №5, окреслив перспективи розвитку студентського самоврядування в гуртожитку та представив свою виборчу програму. Хом’як Михайло звернув увагу на розвиток спорту та необхідності забезпечення спортивного залу гуртожитку спортивним інвентарем. Бабіюк Юрій запропонував удосконалення пропускного режиму гуртожитку, оновлення підходів до забезпечення належного санітарного стану у кімнатах та місцях загального користування та звернув увагу на усвідомлення кожного студента, щодо своїх прав і обов’язків.

     Побажаємо кандидатам удачі на виборах та не підвести надії студентів.


Ігор Сівак,
заступник декана з навчальної та виховної роботи
механіко-технологічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook