На економічному факультеті відбулися дебати претендентів на посаду голови студорганізації

19 вересня 2017 року

      Продовжуючи традицію щодо обрання студентами голову студентської організації факультету 18 вересня на економічному факультеті відбулись дебати бажаючих очолити студентське самоврядування факультету. Цього року виявили бажання балотувалося два кандидати третього курсу: досвідчена Ахрамєєва Ярослава, теперішній секретар студорганізації та Михайло Маршалок

Збори відкрив декан економічного факультету Анатолій Діброва, який привітав студентів і наголосив, що саме в їх руках знаходиться майбутнє студентської організації факультету, також зупинився на тому, що кожен кандидат має орієнтуватися на "Положення про Студентську організацію" та чітко розуміти свої обов’язки і формулювати мету для якісного результату. 

 

Потім про роботу студентської організації прозвітувала Катерина Дювенжи, яка в своїй презентації детально розповіла про студентське життя, перемоги та досягнення факультету.

Після звіту обидва кандидати представили студентству свої передвиборчі програми та розповіли про подальші плани, які вони бажають втілити в життя.

 

       З питаннями виступили: студент 1 року магістратури – Олександр Марчук та студентка 3 курсу – Жанна Павленко. Також до обох кандидатів з питаннями звернувся і Анатолій Діброва.

  

  

  

 

       Обидва кандидати достойно відповідали на поставленні питання, після чого із завершальним словом виступили декан факультету Анатолій Діброва та голова СОЕФ Катерина Дювенжи. На цьому звітно-виборча конференція була завершена, тож кандидати чекають четверга, і далі вже все вирішуватимуть виборці. Ми бажаємо успіхів всім кандидатам, нехай переможе найсильніший!
      Отож побажаємо обом кандидатам успіху на виборах, які відбудуться 21 вересня у холі 10 навчального корпусу з 08:00 ранку до 18:00 вечора. Нехай переможе сильніший!

Катерина Дювенжи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook