Навчальний рік почався з профорієнтації

19 вересня 2017, 9:00

     З початком нового навчального року, не зволікаючи, кафедра терапії і клінічної діагностики продовжує  проводити активну профорієнтаційну діяльність. 

     Оскільки особливу увагу звертають на роботу з абітурієнтами із сільської місцевості, то одразу і почали із візиту до  Першотравневої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. В. Г. Михайлика та Слобідського навчально-виховного комплексу: Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, дошкільного навчального закладу Слобідської сільської ради Буринського району Сумської області. 
     Асистент кафедри Обруч Марія Миколаївна при проведенні профорієнтаційної роботи у школах серед учнів 9-11 класів розповіла про переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті ветеринарної медицини за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». 
    Було запрошено на навчання абітурієнтів з високими показниками успішності у навчанні, орієнтовано на перший пріоритет за вказаними спеціальностями. 
     Хотілось би відмітити велику кількість запитань та зацікавлення школярами даними спеціальностями.
     Висловлюємо велику вдячність за допомогу в організіції і проведенні профорієнтаційної роботи директорам шкіл Гриценко Тамарі Іванівній та Майбороді Аллі Петрівній, а також Демченко Катерині Леонідівній та Носок Катерині Юріївній!
 
 
Асистент кафедри терапії і клінічної діагностики,
Обруч М.М.
 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook