Викладачі кафедри фіскальної політики і страхування прийняли активну участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Україна, Болгарія, ЄС: економічні та соціальні тенденції розвитку» в місті Бургас, Болгарія

19 вересня 2017 року

          Кафедра фіскальної політики і страхування приймає  активну участь у  співробітництві із зарубіжним університетами.

      Кандидати економічних наук, доценти Анатолій Васильович Фурса та Анастасія Володимирівна Кириченко пройшли стажування за напрямом «Міжнародна економіка і фінанси» в Університеті «Асен Златаров», м. Бургас (обсягом 145 годин).

Крім того, вони прийняли участь в Міжнародній науково-практичній конференції «Україна, Болгарія, ЄС: економічні та соціальні тенденції розвитку» в місті Бургас, Болгарія, яка відбулась 11-12 вересня 2017 року. 

 

Доцент Кириченко А. В. доповіла про «Развитие украинского социального страхования».

Дослідження з обґрунтування створення в Україні глобальної біоенергетичної платформи на базі об’єктів цукробурякового виробництва представив доцент Фурса А. В. Анатолій Васильович підкреслив, що проблему все охватної реструктуризації цукробурякової галузі в Україні можна вирішити шляхом поєднання цукрового виробництва з виробництвом біоенергетичного палива в крупних організаційних структурах (кластерах) в основному на базі цукросировини та інших біоенергетичних культур. Це сприятиме створенню на кожному об’єкті кількох десятків додаткових робочих місць, вирішенню не лише енергетичної проблеми, а й продовольчої, загальному збільшенню рівня прибутковості.

к.е.н., ст. викл. Файчук О. В.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook