Відбулися дебати майбутніх ветеринарних лікарів на посаду голови СО факультету

19 вересня 2017, 10:50

18 вересня розпочалися нові зміни у студентському самоврядуванні факультету ветеринарної медицини. Традиційно очолювати факультет є декілька бажаючих та впевнених у собі студентів. Цього року на посаду голови студентської організації виявили бажання балотувалося два кандидати четвертого курсу: досвідчений Кирилов Кирило, який вже очолював факультет два роки тому, та амбіційна і перспективна Боярчук Валерія. Обидва кандидати представили студентству свої передвиборчі програми та розповіли про подальші плани, які вони бажають втілити в життя.


Кирило виступав першим, наголосивши на тому, що вдосконалення традиційних та усіма улюблених конкурсів, виступів, концертів та обіцянки виконувати лише те, що буде під силу йому – одне із головних завдань очільника.


Наступною до слова приступила Валерія. Одним із головних її пунктів був професійний розвиток студентів факультету та отримання практичного досвіду у ветеринарній клініці, де працює дівчина.


Цього року делегати, які виявили бажання прийти на дебати, були дуже активними. Питання шквалом зрушили на обох кандидатів. У обговоренні та запитаннях взяли участь Ходій Дар'я - 2 курс ОКР "Магістр", Саїда Джанаєва - 3 курс 7 група, Богданова Світлана - 2 курс 3 група, Томчак Станіслав - 3 курс 7 група, Зінчук Анастасія - 2 курс 1 група, Кустовська Христина - 2 курс 3 група, Барченко Наталя - 2 курс ОКР "Магістр", Коржов Тимофій - 1 курс 5 група, Ольховська Аріна - 1 курс 5 група, Гладишко Вероніка - 1 курс 2 група.


Боярчук Валерія була досить стійкою, адже у неї нема досвіду у студентському самоврядуванні, але вона цікаво та кваліфіковано відповідала на питання і пообіцяла, що швидко стане компетентною, адже головне завдання голови – вміння правильно організувати роботу своєї команди.


Після довгих дебатів та обговорення найактуальніших питань, слово надали заступнику декана Деркачу С.С., який подякував кандидатам та всім присутнім за цікаві запитання та виступи і наголосив, що кожен кандидат має орієнтуватися на "Положення про Студентську організацію" та чітко розуміти свої обов’язки і формулювати мету для якісного результату.

Також на дебатах були присутні заступники декана Данілов В.В. та Жук Ю.В.
Наприкінці зустрічі зібрання обрало представників від кандидатів до лічильної комісії. Ними стали Дубас Христина, яка представляє інтереси Валерії, та Харченко Дмитро - представник Кирила.
Отож побажаємо обом кандидатам успіху на виборах, які відбудуться 21 вересня у холі 12 навчального корпусу з 08:00 ранку до 18:00 вечора. Нехай переможе сильніший!

Дарина Ходій

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook