Делегація базового закладу – НУБіП України відвідала з робочим візитом Ніжинський агротехнічний інститут

19 вересня 2017 року

   18 вересня, в рамках підготовки до засідання Вченої ради, Ніжинський агротехнічний інститут відвідала делегація Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею.

     Під час візиту вивчено стан та перспективи розвитку Ніжинського агротехнічного інституту: проведено зустріч із студентами та їх анкетування, нараду з науково-педагогічними працівниками, опрацьовано проект відповідного рішення.

  У ході візиту було здійснено огляд матеріальної бази навчальних корпусів, навчально-науково-виробничого підрозділу: навчальних ферм, демонстраційних ділянок.

     Під час проведення наради з науково-педагогічними працівниками інституту Сергій Миколайович звернув увагу присутніх на цілий ряд викликів, які стоять перед колективом навчального закладу – це і проведення вступної кампанії 2018 року, подальша модернізація матеріальної бази, що особливо актуально у зв’язку з відкриттям магістерських програм, покращення профорієнтаційної роботи для збільшення контингенту студентів.

     Проректор з навчальної і виховної роботи також поінформував учасників наради про результати зрізів знань студентів інституту, які були проведені раніше серед випускників із спеціальностей «Облік і аудит» та «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва». Студенти Ніжинського агротехнічного інституту показали досить високий рівень знань, а новацією стало те, що зріз був вперше проведений Університетом у дистанційній формі.

     На завершення перед керівництвом та колективом інституту було поставлено ряд завдань задля організації максимально якісної підготовки фахівців – конкурентоспроможних на сучасному ринку праці.

Андрій Марченко,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook