Кадрова комісія університету розглянула конкурсні та кадрові питання

18 вересня 2017 року

     18 вересня під головуванням першого проректора Ігоря Ібатулліна відбулося планове засідання кадрової комісії університету.

     Відповідно до наказу ректора Станіслава Ніколаєнка «Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора відокремленого підрозділу» від 11 серпня 2017 року начальник відділу кадрів Микола Михайліченко представив кандидатури Горбатюка Романа, доктора педагогічних наук, професора, Жибака Мирона, доктора економічних наук, професора, Судомир Світлани, доктора економічних наук, доцента, які подали документи на заміщення посади директора Бережанського агротехнічного інституту. Розглянувши особові справи кандидатів, кадрова комісія рекомендувала названих претендентів для обрання за конкурсом на зборах трудового колективу інституту, що відбудуться 20 вересня у м. Бережани.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін поінформував членів кадрової комісії про кількість запланованих ставок в університеті та про прийняття на роботу науково-педагогічних працівників відповідно до обсягів кафедрального навчального навантаження.

     В обговоренні взяв участь проректор з навчально-виховної роботи Сергій Кваша, який звернув увагу на необхідність узгодженого рішення кадрової комісії щодо оптимізації штатного розпису кафедр, які є малочисельними та потребують укрупнення з метою повноцінного виконання посадових обов’язків науково-педагогічними працівниками.

     Окрім того, розглянуто питання суміщення посад для окремих штатних працівників, надання дозволу для встановлення шестиденного робочого тижня за окремим графіком для працівників цеху з обслуговування та ремонту дахів, стимулюючих надбавок для навчально-допоміжного персоналу.

     Ухвалено рішення про необхідність проведення засідань кадрової комісії не менше, ніж двічі на місяць.

Оксана Станкевич,
секретар кадрової комісії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook