Організовуємо навчання і дозвілля - на економічному факультеті відбулась зустріч старост, кураторів та деканату

17 вересня 2017 року

 На економічному факультеті відбулися збори старост та наставників академічних груп.  Участь у заході взяли 35 старост, наставники та представники деканату.
       Декан Анатолій Діброва привітав з початком нового навчального року, запитав у першокурсників перші тижні навчання і їх враження. Окремо зупинився на питанні відвідування, наголосив на необхідності слідкувати за змінами в розкладі та дотриманні правил внутрішнього розпорядку.

Анатолій Дмитрович закликав старост груп зорієнтувати своїх колег на кропітку роботу протягом навчального року, на активну участь у навчальному, науковому та спортивному житті факультету та університету.

   

      Також виступили заступники декана Анатолій Шиш та Віталій Нагорний, які зупинились на окремих питаннях нарахування академічної та соціальної стипендії, наголосили на терміновому дооформленні документів студентами та подачі їх в деканат.

    Анатолій Діброва закликав старост груп та їх наставників більш тісно спілкуватись. Якщо у студентів виникатимуть питання щодо організації дозвілля та навчання - завжди можна і потрібно звертатися до своїх колег-керівників студентського самоврядування, кураторів груп та в деканат за порадою.

   Представники деканату відповіли на запитання старост, що стосувались умов проживання в гуртожитку та організації навчального процесу.

 

Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook