Студентка Нілюфер Сен з Університету Маніса Целал Баяр (Туреччина) вивчатиме харчові технології в НУБіП

14 вересня 2017 року

     Згідно із програмою мобільності студентів Mevlana Exchange до НУБіП України на навчання приїхала студентка з Університету Маніса Целал Баяр (Туреччина). Нілюфер Сен приймали декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко та доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Наталія Сілонова.

     Зустріч була насиченою та багатоплановою. Декан факультету ознайомила шановну гостю з історією факультету, його завданнями, планами, успіхами та стратегією розвитку в структурі НУБіП України. Також Нілюфер ознайомилася з навчально-методичною базою факультету, обладнанням навчально-наукової лабораторії технології харчових продуктів та поспілкувалась із студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
     Для вивчення вона обрала такі дисципліни: управління якістю та безпечністю продовольчої сировини та харчової продукції; технологія зберігання м’яса та м’ясних продуктів; оптимізація технологічних процесів; світове сільське господарство і харчові ресурси; експлуатація технологічного обладнання; технологічні розрахунки, облік і звітність у м’ясній промисловості.

     Міжнародний відділ НУБіП України і факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК всебічно сприяють комфортному перебуванню студентки з Туреччини. Заплановані екскурсії по історичним місцям нашої столиці, наукові бібліотеки, УЛЯБП АПК НУБіП України (Чабани), виставки, музеї тощо.

Очколяс О.М.,
асистент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook