НУБіП України розширює коло закордонних студентів та університетів-партнерів

14 вересня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 12

    Згідно із програмою мобільності студентів Mevlana Exchange до НУБіП України на навчання приїхала студентка з Університету Маніса Целал Баяр (Туреччина). Нілюфер Сен приймали декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко та доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Наталія Сілонова та помічник декана з міжнародної діяльності Олена Очколяс.

 

     Зустріч була насиченою та багатоплановою. Декан факультету ознайомила шановну гостю з історією факультету, його завданнями, планами, успіхами та стратегією розвитку в структурі НУБіП України. Також Нілюфер ознайомилася з навчально-методичною базою факультету, обладнанням навчально-наукової лабораторії технології харчових продуктів та поспілкувалась із студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

 

Для вивчення вона обрала такі дисципліни: управління якістю та безпечністю продовольчої сировини та харчової продукції; технологія зберігання м’яса та м’ясних продуктів; оптимізація технологічних процесів; світове сільське господарство і харчові ресурси; експлуатація технологічного обладнання; технологічні розрахунки, облік і звітність у м’ясній промисловості.

  

Міжнародний відділ НУБіП України і факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК всебічно сприяють комфортному перебуванню студентки з Туреччини. Заплановані екскурсії по історичним місцям нашої столиці, наукові бібліотеки, УЛЯБП АПК НУБіП України (Чабани), виставки, музеї тощо.

 

Олена Очколяс, 

асистент кафедри технології м’ясних, 
рибних та морепродуктів

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook