Студмістечко прийняло всіх бажаючих: враження першокурсників

14 вересня 2017 року

      Вересень – це початок навчального року, але крім цього це ще й час неабияких клопотів. У всякому випадку так відбувається щовересня у студмстечку. Адже потрібно розселити декілька тисяч студентів, враховуючи їхні побажання, бо ж кожен повинен мати затишок та комфорт.
     Давши студентам час облаштуватися, ми вирішили завітати до них у гості та поцікавитися їхніми думками щодо умов проживання та загальними враженнями від університету. Першою нашою адресою став гуртожиток №11, з мешканцями-першокурсниками якого ми і поспілкувалися. І ось що ми почули.

 

 

     Перше враження від університету важко передати словами: просто вибух емоцій і купа вражень, подобається дуже, поділився враженнями Олександр Горовий.
     Наталія Іванова рада, що стала частиною великої університетської родини та приємно вражена теплою атмосферою, яка тут панує. А Анастасія Шпірюк відзначила, що у гуртожитку почувається як вдома.
   Навчання для мене почалось досить стрімко, гуртожиток повністю влаштовує, і з хлопцями швидко знайшов спільну мову, приєднався до розмови Ростислав Алексієнко.

 

     Відгуки та побажання різні, але приємно, що більшість опитаних студентів задоволені проживанням, та відкрито говорять про те, що їх не влаштовує, підбиває підсумки директор студмістечка Сергій Стецюк. Ми ж у свою чергу робимо все можливе для поліпшення умов проживання наших мешканців.

     Тож шановні студенти, адміністрація студмістечка бажає вам не зупинятися на досягнутому, не боятися невдач і активно та з користю провести свої студентські роки.

Валерія Сухецька,
фахівець студмістечка


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook