Староста групи – лідер, зразок для наслідування і організатор

13 вересня 2017 року

В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проведено збори старост та студентської організації ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Участь у заході взяли 28 старост академічних груп, наставники та представники дирекції ННІ.

     Директор Володимир Козирський коротко окреслив здобутки колективу інституту, зупинився на перспективах студентської молоді, підкресливши тісний контакт освіти з виробництвом, широке використання новітніх розробок галузей енергетики та автоматики, потужні міжнародні зв’язки ННІ.

     Володимир Вікторович закликав старост груп зорієнтувати студентські колективи на кропітку роботу протягом навчального року, на активну участь у навчальному, науковому та спортивному житті університету та України. Особливу увагу було приділено якості навчального процесу, участі студентів у спортивному житті, недопущенню нестатутних стосунків студентів і викладачів, порядку нарахування академічних та соціальних стипендій, дотриманню правил внутрішнього розпорядку в гуртожитку та на території університету. Домовились про проведення загальних зборів кожного курсу за спеціальностями.

     Представники дирекції ННІ відповіли на питання старост, що стосувались: нарахування додаткових балів студентам ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження за досягнення у науковій, науково-технічній діяльності, громадському житті, творчій та спортивній діяльності; поселення та умов проживання в гуртожитку; організації навчального процесу.
     Також на зборах обговорено питання функціонування студентської організації ННІ та порядку виборів голови студентської організації інституту та університету.

Семен Волошин,
заступник директора ННІ ЕАЕ

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook