Стартап Школа НУБіП України запрошує!!!!

12 вересня 2017 року

 

     У зв’язку з початком роботи Стартап Школи НУБіП України запрошуємо:

  • студентів, аспірантів, науковців, винахідників, в яких є (чи з’являться в процесі навчання) інноваційні ідеї, що згодом переростуть в успішний бізнес;
  • фірми-партнери, інвесторів, бізнес-ангелів, які інвестують в Стартап Школу НУБіП України; стартап-проекти, створювані випускниками Стартап Школи і отримують доступ до бази інноваційних ідей і проектів, що створюються випускниками Стартап Шкіл; можливість впливати на вибір і коректування відібраних для себе стартапів на будь-якій стадії їх розвитку; визнання своєї фірми завдяки участі у інноваційних проектах, спрямованих на розвиток інноваційної економіки в аграрному секторі.

     Програма навчання включає два блоки:
— «Вступ до інноваційного бізнесу» ( жовтень - грудень 2017 р.); 
— «Організація стартапу» (лютий - квітень 2018 р.).

     Кожна запропонована учасником Стартап Школи ідея може бути відібрана фірмою-партнером, інвестором чи бізнес-ангелами для її реалізації повністю чи частково. Кількість таких не обмежується. Таким чином, кожен має шанс вписати своє ім’я в історію бізнес-винахідників.

     Втілювати проекти або ж навчити слухачів їх створювати буде ціла команда стартап школи: видатні дослідники університету, міжнародні та вітчизняні тренери, успішні підприємці.

     Завершальним етапом школи стане змагання стартапів у НУБіП України, участь у фестивалі інноваційних проектів та інших конкурсах.

Тож запрошуємо всіх охочих у наше інноваційне середовище.

     Для участі у роботі Стартап Школи університету та отриманні додаткової інформації звертайтеся на кафедру менеджменту інноваційної діяльності (навчальний корпус № 10, кімн. 210, 211, 212 або за телефоном (044) 527-86-58, е-mail кафедри: [email protected]).

Не пропустіть унікальну можливість реалізувати свої ідеї!

     Дати проведення навчання будуть повідомленні додатково.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook