Співпраця освіти і виробництва

10 вересня 2017 року

     Серед почесних гостей, які відвідали НУБіП України на День знань, був керівник проекту HD Олег Прудеус – представник компанії ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна». Він передав вітання студентам та науково-педагогічним працівникам факультету конструювання та дизайну з нагоди початку нового навчального року від директора компанії ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олега Будяя та колективу компанії.

     Весною 2017 року було підписано угоду про співпрацю між нашим університетом та ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна». Однак вже п’ять наково-педагогічних працівників факультету пройшли підвищення кваліфікації на виробничих потужностях компанії. Олег Прудеус вручив співробітникам факультету доценту Коробку М.М., старшому викладачу Сиволапову В.А., к.т.н., асистенту Банному О.О. та к.т.н., асистенту Попику П.С. сертифікати про підвищення кваліфікації в межах семінару «Особливості конструкції та роботи фільтрів WIX категорії HD».

     Для покращення матеріально-технічної бази факультету конструювання та дизайну, проведення занять на сучасному рівні, презентації результатів науково-дослідних робіт в рамках договору про співпрацю Олег Прудеус передав декану факультету Зіновію Ружило сучасний телевізор, який буде встановлено в лабораторії кафедри надійності техніки, де проводяться заняття з вивчення та дослідження фільтрів WIX, що випускає компанія ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна».

Андрій Новицький,
доцент кафедри надійності техніки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook